1 min læsningMedie: FCM henter disse to som assistenter

FC Midtjylland sendte i sidste uge to assistenttrænere til udlandet. Nu er trænerkabalen angiveligt faldet på plads.

1 min læsning
FC Midtjylland har angiveligt fundet erstatninger på assistenttrænerposterne.
Arkivfoto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

De handler hurtigt i FC Midtjylland.

Sidste uge sendte man to assistenttrænere til udlandet, men allerede nu har man fundet frem til de to aftagere.

I hvert fald hvis man skal tro BT, som mener at vide, hvem der overtager efter Michael Silberbaurer og Henrik Jensen.

Silberbauer er blevet ny cheftræner i hollandske Utrecht, mens Jensen overtager tøjlerne i svenske Kalmar. Men FC Midtjylland har været hurtige med at finde afløserne, erfarer BT, som skriver, at de to nye assistenter på heden bliver Niels Lodberg og Carles Cuadrat.

Den 54-årige spanier Cuadrat har en fælles fortid med FC Midtjyllands cheftræner, Albert Capellas, i spansk fodbold og har derudover været forbi klubber som tyrkiske Galatasaray, cypriotiske Aros Limassol og indiske Bengaluru FC samt Saudi Arabiens og El Salvadors landshold.

Avis: Her er FC Midtjyllands planer i transfervinduet

42-årige Niels Lodberg har udover en fin karriere som spiller i Superligaen også været assistenttræner i AC Horsens og senest Sønderjyske. Begge trænere er uden kontrakt på nuværende tidspunkt og kan derfor skifte uden betaling til en klub.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer