1 min læsningOfficielt: Forsvarsspiller forlader Lyngby Boldklub

Timo Letschert forlader Lyngby Boldklub ved årsskiftet, da den hollandske midterforsvarer har valgt at søge nye græsgange.

1 min læsning
Timo Letschert er færdig i Lyngby Boldklub
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Lyngby Boldklub skal i foråret ud og jagte overlevelse i landets bedste række, men den mission bliver uden den hollandske forvarsspiller Timo Letschert.

Det bekræfter klubben torsdag aften på sin hjemmeside.

Ved årsskiftet forlader Letschert nemlig klubben, hvor han blot har været at finde siden oktober.

– Fra første dag jeg trådte ind i huset, har jeg følt mig velkommen. Fra hvad jeg har oplevet til træning og kampe, så har holdet så meget mere kvalitet end tabellen viser og jeg tror den seneste sejr var et ”turning point” til resten af sæsonen. Jeg er glad for at jeg fik muligheden for at være en del af Lyngby, lyder det fra Timo Letschert.

Timo Letschert nåede fem kampe for Lyngby Boldklub – heraf fire fra start.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer