2 min læsningDatoen er klar: Her præsenteres Cristiano Ronaldo officielt i Al Nassr

Cristiano Ronaldo er ny spiller i saudiarabiske Al Nassr. Nu er datoen for portugiserens officielle præsentation angiveligt fastlagt.

2 min læsning
Cristiano Ronaldo præsentation Al Nassr
Foto: Mohammed Benmansour/Reuters/Ritzau Scanpix

I løbet af sidste uge kom det frem, at Cristiano Ronaldo skifter til den saudiarabiske klub Al Nassr på en kontrakt, der sender en utrolig sum penge i portugiserens retning.

Men den officielle præsentation af den 37-årige portugiser lader stadig vente på sig.

Nu skulle det datoen for den store Ronaldo-præsentation så endelig være fastsat. Og hvis man vil følge med, så skal man sidde klar allerede tirsdag i denne uge. Det skriver det spanske medie, Marca.

Ifølge mediet har præsentationen af Ronaldo ladet vente på sig, da portugiseren endnu ikke er ankommet til Saudi Arabien.

Planen er, at Ronaldo skal lande i Saudi Arabien mandag aften. Tirsdag står den så på det vanlige lægetjek, inden Ronaldo officielt bliver præsenteret som ny Al Nassr-spiller.

Mediet skriver, at selve præsentationen af Cristiano Ronaldo kommer til at foregå på klubbens stadion, Mrsool Park. Og det forventes, at omkring 30.000 tilskuere vil være på plads på lægterne for at overvære præsentationen.

Kæk Al Nassr-chef: Forsøgte at hente Messi før Ronaldo

Det er endnu ikke fastlagt, hvornår Ronaldo får debut i Al Nassr-trøjen. Det afhænger angiveligt af en samtale, som klubbens cheftræner, Rudi Garcia, og Ronaldo vil have de kommende dage.

Hvis portugiseren melder sig klar med det samme, så kan han allerede få debut på torsdag, hvor Al Nassr møder Al Ta’ee på hjemmebane.

I forbindelse med Cristiano Ronaldos skifte til Al Nassr har der været megen snak om portugiserens utroligt tunge lønpose, som gør ham til den ubetinget bedst betalte fodboldspiller nogensinde. Det kan du læse mere om nedenfor.

Så meget tjener Cristiano Ronaldo i Saudi Arabiske Al-Nassr

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer