1 min læsningÆrlig Gattuso: Talte med Guardiola og i et par måneder forstod jeg intet

Gennaro Gattuso var ikke ligefrem selv prototypen på en Guardiola-spiller, da han som aktiv spillede for AC Milan. Og i et interview med spanske AS afslører Valencia-træneren nu, at det også tog ham noget tid at forstå Guardiolas fodboldfilosofi.

1 min læsning
Gennaro Gattuso Valencia cheftræner
Soccer Football - Serie A - Fiorentina v Napoli - Stadio Artemio Franchi, Florence, Italy - May 16, 2021 Napoli coach Gennaro Gattuso REUTERS/Alberto Lingria

Han var en kriger på banen.

Gennaro Gattuso var hård og kontroversiel, når han trådte ind på grønsværen.

I dag er han træner i Valencia, og han indrømmer i et interview med den spanske sportsavis AS, at det har taget ham noget tid at forstå den spanske boldbesiddende fodbold.

– I en alder af 27 eller 28 spillede jeg for AC Milan mod et spansk hold. Vi løb kun, og bolden blev kun spillet lodret. Og jeg tænkte: ‘Hvorfor?’ Så talte jeg med Guardiola. Helt ærligt, i et par måneder forstod jeg intet, siger Gattuso i interviewet.

Her afslører den iltre italiener også, at livet som cheftræner er markant hårdere end dengang, han selv snørrede støvlerne og løb ind i rampelyset.

– Som jeg lever fodbold nu, har du intet liv. Jeg er nødt til at takke min kone. Jeg ved ikke, hvordan hun stadig er sammen med mig. Fordi jeg lever det. Da jeg startede i dette, ringede jeg til Ancelotti og sagde: ‘Hvordan gør du det?’. For mig er det svært. Jeg starter klokken 8.30 og går hjem klokken syv om aftenen, siger den italienske træner.

Han har lige nu formået at tage Valencia til en 10. plads med fem point op til den Champions League-adgangsgivende fjerdeplads i LaLiga.

Nytårsaftensdag skal Valencia møde Villarreal på udebane.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer