1 min læsningEkspert kritiserer England og Kane: Dårlig performance og dårlige beslutninger

Harry Kane og England havde ikke det bedste VM i Qatar og røg ud til Frankrig i kvartfinalen. Ifølge en engelsk ekspert spillede Harry Kane for dårligt. Men noget af skylden ligger også hos den engelske landstrænerstab.

1 min læsning
Harry Kane skulle være klar til at forlænge sin aftale med Tottenham Hotspur
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Dylan Martinez

Harry Kane brændte det ene af sine to straffespark mod Frankrig.

Og dermed røg England ud af VM og rejste igen hjem uden det eftertragtede Jules Rimet-trofæ.

Den tidligere topspiller og forhenværende manager, Graeme Souness, svinger nu kniven over landsholdsanføreren, som dog ifølge tv-eksperten også kunne have brugt mere opbakning sin trænerstab.

– Jeg sagde, at han skulle have en god turnering, for at England kunne vinde den. Han var ringe. Var den ankelskade, han pådrog sig i det 43. minut i åbningskampen mod Iran, årsagen?, spørger Souness i en klumme hos The Daily Mail. 

– De (landstrænerstaben, red.) begik en stor fejl ved at lade ham blive på banen indtil det 76. minut. De var foran 3-0, få ham væk! Især i betragtning af hans historie med ankelproblemer.

– Men Harry tænkte på mål og den gyldne støvle i stedet for at tænke på USA, Wales og videre kvalifikation. England betalte prisen, lyder det fra Souness, der selv spillede 54 landskampe for Skotland i 70’erne og 80’erne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer