International Fodbold

Matuidi stopper karrieren

35-årige Blaise Matuidi har med omgående virkning besluttet sig for at sætte et punktum for sin fodboldkarriere.

Franske Blaise Matuidi har valgt at stoppe sin professionelle fodboldkarriere med omgående virkning.
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Fem franske mesterskaber, tre italienske samt ét verdensmesterskab.

Sådan Blaise Matuidis medaljeskab ud, hvis man ser bort fra en lang række nationale cup-medaljer, og der bliver ikke føjet flere til.

Den 35-årige franskmand har lillejuleaften annonceret sit karrierestop, og dermed bliver amerikanske Inter Miami midtbanespillerens sidste klub som aktiv fodboldspiller.

– Fodbold, jeg har elsket dig så højt. Fodbold, du gav mig så meget, men tiden er inde til at sige stop. Jeg opnåede mine drengedrømme og mine drømme som en mand. Det er med vemod i sindet, at jeg vender denne side i dag. Tak.

Sådan lyder det fra Matuidi på Twitter.

Toni Kroos: Jeg stopper karrieren i Real Madrid

Blaise Matuidi har kontraktudløb i Inter Miami ved nytår, og dermed sætter det nye år altså et punktum for en flot karriere.

Som professionel gik turen for Matuidi fra Troyes til Saint-Étienne, hvor han i marts 2011 fik sin A-landsholdsdebut under daværende landstræner Laurent Blanc.

I sommeren 2011 bankede Paris Saint-Germain på døren i Saint-Étienne, og i den franske hovedstadsklub blev Matuidi i seks sæsoner.

I sommeren 2017 skiftede Matuidi de franske mestre ud med de italienske ditto, og i Torino-klubben Juventus blev Matuidi, indtil Inter Miami i 2020 hentede ham over Atlanterhavet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P