1 min læsningKlopp om manglende VAR: Det påvirkede vores hold

Torsdag aften mødtes Manchester City og Liverpool i 1/8-finalerne af Carabao Cuppen, og efter nederlaget på 3-2 klagede Liverpool-manageren over, at den manglende tilstedeværelse af VAR påvirkede hans mandskab.

1 min læsning
Jurgen Klopp savnede VAR i opgøret mod Manchester City
Foto: Ritzau Scanpix / Reuters / Jason Cairnduff

Manchester City fik krammet på Liverpool i de to holds første opgør efter VM.

Med en 3-2 sejr over Jürgen Klopps rødklædte gæster fra Liverpool, sikrede Manchester City sig en plads i kvartfinalerne, hvor de nu skal møde Southampton.

Klopp var dog langt fra tilfreds med forløbet af kampen, og han savnede tilstedeværelsen af VAR, hvilket ikke bruges i Liga Cuppen, før holdene når til semifinalerne.

Specielt en situation i starten af kampen før Manchester Citys mål fik afgørende betydning, mener han.

– Den første chance til Haaland, i starten af ​​kampen, var offside. Jeg siger dig det. Det giver spillet en retning. Det var ligesom en slags bump… ‘oh my god.. they are through’. Og der var offside. Men ingen flag op, og det giver dig en dårlig følelse, lød det fra Klopp til Sky Sports efter opgøret.

Highlights: Hæsblæsende kamp endte i City-sejr

– Dommerne er vant til VAR, og lige pludselig fortæller man dem (giver ikke nogen hjælp, red.) ikke i dag. Det så ud til, at de i et par situationer ventede på det, eller troede, at der stadig var VAR.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer