1 min læsningÆrlig Christian Sørensen: Det er mig en gåde, jeg er her i dag

Christian Sørensen har om nogen taget Superligaen med storm, siden han rykkede op i landets bedste række med Viborg. Han forklarer i et åbenhjertigt interview om nedture og depression.

1 min læsning
Christian Sørensen har haft mange nedture og nederlag inden han fik sit gennembrud i Superligaen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

At have en flot superligakarriere er bestemt ikke nogen selvfølge.

Det var det overhovedet heller ikke for F.C. Københavns Christian Sørensen, der først fik sit gennembrud i en sen alder, og som undervejs var tæt på at indstille karrieren som 24-årig.

Nu har han spillet i FCK siden sommer og har kontrakt med hovedstadsklubben frem til udgangen af 2025.

– Der ligger rigtig mange nederlag bag, lad mig sige det sådan. Jeg blev vejet og fundet for let rigtig mange steder. Og det er mig stadig en gåde, at jeg er kommet hertil i dag. Det var der ingen, der havde troet på. Ja, ikke engang mig selv, forklarer han til FCK’s egen podcast.

De hårde år for Christian Sørensen satte også sit præg på den offensive venstreback, der først senere i karrieren fandt ud af, at han havde haft en depression.

– Det ramte mig hårdt på et tidspunkt, da jeg fandt ud af, at nu var jeg altså ikke eftertragtet mere. Og jeg røg også ind i en depression, da jeg var yngre. Det var hårdt, og det tog et stykke tid at komme ud af det.

Du kan høre hele podcasten med FCK’s 30-årige forsvarsspiller her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer