Lavpunkter: Uniteds Tidligere superligamålmand blamerer sig

Manchester United spillede sig onsdag after videre i den engelske Ligacup, men det var ikke ligefrem på grund af målmand Martin Dubravka, der af flere gange blamerede sig i United-målet.

Manchester Uniteds reservemålmand, Martin Dubravka, havde en mildest talt uheldig dag i målet, da Manchester United slog Burnley.

Mon ikke Martin Dubravka er mere end tilfreds med det clean sheet, han fik med fra onsdagens kamp mod Burnley.

Den tidligere Esbjerg fB-målmand er lige nu på udlån fra Newcastle United til Manchester United, og onsdag spillede han sin bare anden kamp for Manchester United.

Hjemme på Old Trafford tog Manchester United mod Burnley i ottendedelsfinalen i den engelske ligacup, og selvom danske Christian Eriksen og Marcus Rashford med hver sin scoring stjal overskrifter, så efterlod de også en del overskrifter til den slovakiske målmand.

Af flere omgange blamerede den tidligere superligamålmand sig nemlig i en sådan grad, at der skulle større redningsaktioner til for at redde ham.

Med ti minutter tilbage af første halvleg kom Dubravka helt forkert ud til et indlæg, som han efterfølgende selv var ved at slå i mål. Brasilianske Casemiro var årvågen og reddede sin målmand med en clearing på selve målstregen.

Highlights: Eriksen på pletten i United-sejr

Nogen stor tak til den brasilianske vikar i midterforsvaret var der dog ikke, for bare to minutter senere var den slovakiske målmand ved at gøre Casemiro til selvmålsskytte, da han missede en helt ufarlig tilbagelægning.

Denne gang fik Dubravka dog selv reddet situationen, men hjemmepublikum på Old Trafford var bestemt ikke imponerede af det, de så fra målmandsreserven og reagerede med en pibekoncert.

Fra sin plads på indskiftningsbænken kunne Uniteds normale førstemålmand, David de Gea, se til velvidende, at han nok ikke i første omgang skal frygte for sin plads mellem stængerne i United-målet.

Martin Dubravka skiftede til Manchester United på lejeaftale den 1. september, og i den aftale har De Røde Djævle sikret sig en købsoption.

Nu er spørgsmålet bare, om den option udnyttes. Kampen mod Burnley var Dubravkas anden kamp for Manchester United. Han spillede også hele kampen, da United i ligacuppens 16-delsfinale slog Aston Villa 4-2 i starten af november.

Du kan se flere af Dubravkas aktioner i videoen over artiklen.