2 min læsningEkspert: Daniel Wass vil være skuffet

Brøndbys Daniel Wass kan ikke være ubetinget tilfreds med sin første halvsæson tilbage i den danske Superliga.

2 min læsning
Daniel Wass vil være skuffet over, at han ikke har været med til at løfte Brøndby som hold. Det mener Eurosports ekspert Flemming Povlsen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han har spillet 12 kampe og leveret fem assist.

Alligevel kan Superligaens måske største profil, Brøndbys Daniel Wass, ikke være helt tilfreds med sine første fire måneder hjemme i Danmark.

Den danske landsholdsspiller har ikke været toneangivende nok for sit hold, der i en historisk tæt Superliga blot er at finde på 10. pladsen ved vinterpausen. Det mener i hvert fald Eurosport-ekspert Flemming Povlsen.

– Han vil være skuffet over at se, at han ikke har formået at være med til at løfte Brøndby mere i den her situation, hvor de er startet rigtig dårligt, lyder det fra Flemming Povlsen.

Europamesteren fra 1992 er dog ikke i tvivl om, hvorvidt Daniel Wass har været en gevinst for de blå-gule fra den københavnske vestegn.

– Jo jo det synes jeg, men han har jo ikke formået at være med til at få hele holdet til at løfte sig, og de ligger stadig i en tvivlsom position udenfor top-seks, og den bekymring vil han da have, lyder det fra Povlsen.

Journalist: Brøndby vil hente én til hver kæde

Brøndby brugte cirka 13 millioner kroner på at hente Daniel Wass hjem fra Atletico Madrid i august, og efterfølgende er det kun en karantænedag, der har holdt den danske landsholdsspiller fra Brøndbys startopstilling.

Daniel Wass forlod i sommeren 2011 Brøndby til fordel for portugisiske Benfica, og selvom han undervejs har været i klubber som franske Évian og de tre spanske klubber Celta Vigo, Valencia og Atletico Madrid, så har han aldrig lagt skjul på, at han ønskede at slutte sin karriere i Brøndby.

Senest var Daniel Wass med det danske landshold til VM, hvor det dog ikke blev til spilletid.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer