1 min læsningPå toilet med Hazard? United-midt lyttede til Mourinho og ville gøre alt

De fleste vil gå langt for deres managers, men tilbage i 2017 var Ander Herrera parat til at gå lidt længere for Mourinho.

1 min læsning
Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Belgium v Morocco - Al Thumama Stadium, Doha, Qatar - November 27, 2022 Belgium's Eden Hazard reacts REUTERS/Amanda Perobelli

I april 2017 gæstede de kommende engelske mestre fra Chelsea det nordlige England og Old Trafford.

Her var José Mourinho og Manchester United opsat på at stikke en kæp i hjulet på The Blues.

Den portugisiske stjernemanager havde særligt fokus på en spiller hos Antonio Contes blåklædte mandskab. Det fortæller Ander Herrera i en Manchester United-podcast.

– På det tidspunkt var Hazard den bedste spiller i ligaen med de bedste stats. Chelsea var i forrygende form, og Mourinho besluttede sig for, at jeg skulle stoppe ham, fortæller den tidligere United-midt, der havde en kontant reaktion to dage før kampen.

– Jeg vil gøre alt, selv hvis han går på toilettet, følger jeg efter, lød det fra Herrera, der endte med en anden rolle i kampen.

Tidligere Manchester United-midt: Han har alt, hvad der skal til for at blive en af de største i klubbens historie

– Det var lidt sjovt, fordi jeg havde en defensiv rolle på det tidspunkt og alligevel lavede et mål og en assist, siger Herrera ifølge Talksport.

Herreras mål og assist var desuden nok til at sikre en United-sejr på 2-0 hjemme på Old Trafford. I sidste ende var det dog ikke nok til at forhindre Chelseas mesterskab.

Chelsea sluttede med syv point ned til Tottenham på andenpladsen og hele 24 point ned til United på sjettepladsen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P