2 min læsningTidligere Manchester United-midt: Han har alt, hvad der skal til for at blive en af de største i klubbens historie

Den tidligere Manchester United-spiller Ander Herrera har én spiller i tankerne, når han skal nævne en Manchester United-stjerne, der har 'alt hvad der skal til for at blive en af klubbens største spillere i historien'.

2 min læsning
MAnchester Uniteds Marcus Rashford kan blive en historisk god Manchester United-spiller, hvis man spørger Ander Herrera.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Flere unge talenter har blomstret i den engelske Premier League-klub, Manchester United, gennem tiden.

Her er flere gået fra at være unge talenter til nogle af klubbens største stjerner og mest mindeværdige profiler.

Og det er der også en af de nuværende Manchester United-spillere, der kan ende med at blive – i hvert fald hvis man spørger den tidligere Manchester United-spiller, Ander Herrera.

Ifølge Herrera har den 24-årige Marcus Rashford ‘alle de færdigheder der skal til for at blive en af ​​klubbens største spillere i historien’.

Herrera fortæller til sportmediet, SPORTBible, at Rashford ser ud til at være tilbage på rette spor efter ten Hag har overtaget holdet. Han påpeger, at Rashford har spillet en hovedrolle for Manchester United i denne sæson, hvor han har scoret fem mål og lavet tre assists i 10 kampe i alle turneringer.

– Marcus (Rashford red.) gør en stor forskel, når han er i form og spiller godt. Han har nu den bedste lærer på holdet, Cristiano Ronaldo, som han kan lære en masse af.

– Jeg spår, at Marcus kan blive en fantastisk spiller for Manchester United. Det er han jo allerede på trods af sine kun 24 år, hvor han har gjort nogle fantastiske ting i klubben.

– Du kan ikke bede ham om at gøre, hvad Cristiano har gjort i løbet af sin karriere, for det ville ikke være fair. Det tåler ingen sammenligning. Men Marcus har alt, hvad der skal til for at blive en af ​​de største Manchester United-spillere i historien. Han er tilbage på sit bedste, han scorer og hjælper holdet, og som United-fan er jeg glad.

Eriksen ikke med for Manchester United

Marcus Rashford har på trods af sin fortsat unge alder spillet hele 313 kampe for Manchester United med 98 mål og 61 assists til følge.

United er i skrivende stund i kamp mod Newcastle. En kamp du kan følge på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer