1 min læsningMedie: Endnu en klub jagter FC Midtjylland-angriber

Der er efter sigende rift om én af FC Midtjyllands angribere, som er på blokken i flere udenlandske klubber frem mod transfervinduet i januar.

1 min læsning
Flere udenlandske klubber jagter FC Midtjyllands Sory Kaba.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det kan meget vel være, at Sory Kaba har spillet sin sidste kamp for FC Midtjylland.

Den 27-årige spiller fra Guinea mangler i hvert fald ikke interesse fra udenlandske klubber, hvor flere efter sigende holder godt øje med Kaba frem mod transfervinduet i januar.

Senest kom det frem, at de to tyrkiske storklubber, Galatasaray og Fenerbache, har et godt øje til Kaba og en potentiel transfer til én af de to klubber kan komme på tale. Men nu melder endnu en klub sig angiveligt ind i kapløbet om Kaba.

Ifølge mediet Fanatik er der tale om endnu en tyrkisk klub i form af Sivasspor.

Klubben har i den seneste tid været presset på de forreste positioner, hvor klubben blandt andre har måttet undvære angriberen Leke James, som har været ude med en længerevarende skade.

Derfor har klubben, som lige nu indtager en plads i bunden af den bedste tyrkiske liga, øjnene rettet mod transfermarkedet til januar, og her skulle Sory Kaba angiveligt være et konkret bud på en løsning.

FC Midtjylland blander sig med de største – skal diskutere ungdommens Champions League med storklubber

Sory Kaba har spillet 102 kampe i FC Midtjylland-trøjen siden han skiftede til klubben i 2019, hvilket har kastet 26 scoringer og 15 assists af sig.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer