VM 2026

Benzema-dramaet fortsætter: Afviser at låne præsidentens fly

Det tyder på, at Karim Benzema slet ikke har lyst til at rejse til Qatar. Og det selvom selveste Emmanuel Macron har tilbudt sin hjælp.

Karim Benzema afviser den franske præsident, Emmanuel Macron.
Foto: Christian Hartmann/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Karim Benzema var med i den franske VM-trup, der rejste til Qatar i midten af november for at deltage ved VM 2022.

Men en skade satte en stopper for Benzemas VM, inden det overhovedet gik i gang. Dermed måtte den franske Ballon d’Or-vinder rejse hjem for at komme sig.

De seneste dage har der så været stor fokus på Karim Benzema og hans mulige retur til Qatar – enten som reel VM-spiller eller som tilskuer til VM-finalen senere søndag.

Det er nemlig kommet frem, at Benzema er i fuld vigør – og faktisk har været spilleklar, siden VM-slutrunden nåede frem til omkring ottendedelsfinalerne.

Men først frem mod VM-finalen har der været snak om en mulig Benzema-retur. Men spilleren har angiveligt slet ikke lyst til at rejse til Qatar, hvilket angiveligt bunder i et anstrengt forhold til landstræner, Didier Deschamps.

Der skulle dog være et ønske fra fransk side om, at Benzema rejser til Qatar for at overvære VM-finalen og for at modtage en medalje efter VM-finalens afgørelse.

Deschamps afviser: Benzema er ikke i spil

Ønsket skulle endda være så stort, at selveste den franske præsident, Emmanuel Macron, skulle have tilbudt Benzema at låne præsidentens fly for at komme til Qatar.

Men ifølge det franske medie RMC har Karim Benzema afvist tilbuddet fra præsidenten og ser altså ud til at blive hjemme fra Qatar, hvor han kan følge med på TV’et.

Hvis du – som Benzema angiveligt også ønsker det – har planer om at følge VM-finalen mellem Argentina og Frankrig på skærmen, så fløjtes kampen op i dag klokken 16:00 og kan følges på DR1, TV 2, DRTV og TV 2 PLAY.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P