VM 2026

Krokodilletårer? Neymar holder stor fest efter VM-exit

Den brasilianske superstjerne, Neymar, er havnet i lidt af et stormvejr hjemme i Brasilien, efter han og landsholdet blev sendt hjem fra VM.

Den brasilianske superstjerne, Neymar, var helt ødelagt efter Brasiliens VM-exit, men kort efter holdt han en stor fest hjemme i Brasilien.
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Han så helt ødelagt ud, og det var han også, hvis man skal tro hans instagram-opslag efterfølgende.

Folk kommer sig dog på forskellige måder og åbenbart også i forskellige tempi.

Brasilianske Neymar måtte sammen med det brasilianske landshold se sig elimineret fra VM allerede i kvartfinalen, da Kroatien fredag i sidste uge – den 9. december – sendte forhåndsfavoritterne ud af turneringen efter straffesparkskonkurrence.

Efter Seleçãos VM-eliminering udtalte Neymar blandt andet:

– Vi skal videre, selvom det gør ondt, og selvom såret kommer til at tage længe om at hele, så skal vi videre.

Så lang tid har såret dog heller ikke været om at hele.

Foto: Ritzau/Scanpix

Det er nemlig kommet frem i flere medier, at Neymar kort efter sin tilbagekomst til Brasilien holdt en fest for flere af sine landsholdskollegaer – herunder angiveligt Manchester Uniteds Antony – i sin søsters villa i Sao Paulo.

Brasilianske kendisser og modeller skulle også have deltaget i festen, der efterfølgende har givet genlyd i den skuffede fodboldnation.

Kroatien sender Brasilien ud af VM efter straffesparkskonkurrence

– Alle har ret til at holde fester, men hvis man er mentalt helt ødelagt, så holder man ikke fester. Neymar bør have respekt for det brasilianske folk. Er der nogen, der har set Cristiano Ronaldo feste, efter de røg ud? Eller hvad med De Bruyne? Lyder det retorisk fra den tidligere brasilianske landsholdsspiller og nuværende tv-vært Neto ifølge Tuttosport.

Neymar skulle angiveligt have forsøgt at holde festen i det skjulte, men det brasilianske medie, Folha de Sao Paulo, kunne allerede dagen efter afsløre, at blandt andet den brasilianske sanger João Gomes havde deltaget i festlighederne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P