1 min læsningF.C. København henter gammel kending til trænerstaben

De forsvarende danmarksmestre har hentet en af klubbens tidligere profiler ind til trænerstaben.

1 min læsning
F.C. København tilknytter en gammel kending til klubbens trænerstab i form af Morten Bisgaard, der kommer fra et lignende job i Vejle Boldklub.
Foto: Morten Juhl/Ritzau Scanpix

Han var selv aktiv som spiller i klubben fra 2001 til 2004, og nu vender han tilbage.

Morten Bisgaard er ny mand i F.C. Københavns trænerstab, hvor han fremover vil varetage rollen som Player Development Coach på klubbens U19-hold.

Bisgaard har siden februar været tilknyttet Vejle Boldklub i forskellige roller, men da F.C. Københavns udviklingsdirektør, Sune Smith-Nielsen, lod ham vide, at der var en stilling åben, var sagen klar for den 48-årige østjyde.

– Da Sune ringede og sagde, at der var en stilling i U19-trænerstaben, så var jeg ikke meget i tvivl.

– Det er også fedt at være tilbage i F.C. København, hvor jeg havde tre rigtigt gode år som spiller fra 2001-04. Der var da også nedture, men jeg husker det mest for opturene. F.C. København er den største klub i Norden, og der er sket meget i Talentafdelingen, siden jeg var i klubben. Der er et stort setup, som er større end i mange divisionsklubber, så derfor er det en meget attraktiv stilling for mig, lyder det fra Bisgaard.

Kent Nielsen om guldet: FCK kommer til at udfordre FCN

Morten Bisgaard nåede i alt 98 kampe for F.C. København, som han vandt to danske mesterskaber med. Foruden de københavnske løver repræsenterede han igennem sin karriere klubber som Randers Freja, OB, Viborg FF, Udinese og Derby County.

Morten Bisgaard står desuden noteret for otte A-landskampe under både Bo Johansson og Morten Olsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer