Arsenal testsejrede mod AC Milan

Premier Leagues førerhold fra Arsenal testede tirsdag eftermiddag formen af mod de forsvarende italienske mestre fra AC Milan.

Arsenal vandt både i ordinær spilletid og straffesparkskonkurrence over AC Milan ved Dubai Super CUp.

Om 13 dage står den igen på Premier League-fodbold for Arsenal, mens AC Milan først skal i aktion igen den 4. januar.

Tirsdag tørnede mesterskabskandidaterne fra England og Italien sammen i Dubai, hvor de begge deltager i Duabi Super Cup.

Arsenal slog tidligere på ugen Lyon, og også tirsdag blev det til en sejr for englænderne.

Norske Martin Ødegaard bragte ved 20 minuttersmærket Arsenal foran 1-0 på et flot frisparksmål.

Føringen blev fordoblet af Reiss Nelsson kort før pausen, inden Fikayo Tomori med et kvarter tilbage reducerede mod sine landsmænd med en hovedstødsscoring tæt under mål.

Efter den ordinære spilletid, som Arsenal altså vandt 2-1, gik de to hold over i en straffesparkskonkurrence, der ville give vinderen ét bonuspoint. Også her var englænderne skarpest, da de vandt den konkurrence 4-3.

Med sejren over AC Milan vinder Arsenal Dubai Super Cup med otte point. Også Liverpool har deltaget i turneringen, men de to engelske hold møder ikke hinanden.

AC Milan genåbner Serie A den 4. januar med en udekamp mod Salernitana, mens Arsenal den 26. december tager imod West Ham.