1 min læsningThomas Frank er glad i Brentford, men udelukker ikke noget: Man kan blive tiltrukket af andre ting

Den danske manager er glad for tilværelsen i Brentford, men udelukker andre muligheder, selvom det er vigtigt at huske, hvad man har.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Nottingham Forest v Brentford - The City Ground, Notthingham, Britain - November 5, 2022 Brentford manager Thomas Frank reacts after the match REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Thomas Frank og Brentford rimer efterhånden godt på hinanden.

Den danske manager har taget London-klubben fra et Championship-hold til Premier League, hvor de lige nu har gang i en god anden sæson.

I denne sæson er Frank blevet rygtet til både Leicester og senest Aston Villa, efter de fyrede Steven Gerrard. Begge gange slog han dog fast, at han var glad, hvor han var.

Det har han gjort igen i et interview med klubbens egen hjemmeside. Han åbner dog også en dør på klem for andre bejlere.

– Det er så meget, vi mangler at opnå her. Personligt elsker jeg at arbejde med spillerne og personalet. Vi opnår så meget hver dag, men det sindssyge er, at der er endnu mere at opnå i fremtiden, fortæller Frank.

– Det er meget svært at finde det, vi har her. Det er svært at skabe det, og selvom man kan blive tiltrukket af andre ting, så er det vigtigt man ved, hvad man har – og det vi har i Brentford, er meget specielt, siger han.

Officielt: Brian Riemer ny cheftræner i Anderlecht

Brentford ligger aktuelt på en 10.plads i Premier League efter de slog Manchester City i sidste runde inden VM-pausen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer