2 min læsningOfficielt: Brian Riemer ny cheftræner i Anderlecht

Fredag formiddag står det klart, at danske Brian Riemer overtager det varme sæde i den belgiske traditionsklub, Anderlecht.

2 min læsning
Brian Riemer skifter til Anderlecht.
Foto: Anderlecht

I løbet af torsdagen begyndte rygterne at florere om, at Brian Riemer kunne være den nye mand i spidsen for den belgiske traditionsklub Anderlecht.

Fredag formiddag står det så klart, at skiftet bliver en realitet.

Således offentliggør Anderlecht på sin hjemmeside, at man har hentet Riemer ind som klubbens nye cheftræner.

Brian Riemer har siden 2018 været assistent for Thomas Frank i Premier League-klubben, Brentford. Ligesom han tidligere har været ungdomstræner og assistent i F.C. København. Nu glæder han sig til at prøve nye udfordringer:

– Lige siden jeg var et lille barn, har jeg kendt RSC Anderlecht som en stor klub i europæisk fodbold. Så jeg er selvfølgelig meget stolt over at blive cheftræner i en så stor og stolt klub.

– Jeg ved, hvordan det er at skulle vinde hver kamp og kæmpe om titler fra min tid i FC København. I løbet af de seneste år i Brentford FC har vi gennemført en meget anderledes, men alligevel massiv udfordring med at installere en langsigtet fodboldkultur og stabilitet og i sidste ende bringe klubben til Premier League.

– Jeg føler, at tiden er inde til, at jeg nu tager det næste skridt, og jeg ønskede kun, at det skulle være i en top-topklub som denne. Der er arbejde at gøre for at få holdet tilbage, hvor det hører hjemme. Jeg er meget ivrig og selvsikker på den kommende udfordring.

Fredberg begejstret over Riemer-signing: Naturligvis klar til næste skridt

Anderlecht har haft en skuffende første halvsæson, hvor man i skrivende stund befinder sig på en 11. plads i den bedste belgiske række.

Der nævnes ikke noget om, hvor lang kontrakten mellem partner er.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer