2 min læsningRooney, Beckham og Ferdinand sat til vægs – her er den bedste spiller fra Englands ‘Gyldne Generation’

Den tidligere engelske landstræner Sven-Göran Eriksson afslører, hvem han mener, var den mest talentfulde engelske spiller i sin tid som landstræner.

2 min læsning
England. VM 2022 Qatar. Sven-Göran Eriksson.
Foto: Eddie Keogh/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har været mange store engelske fodboldspillere gennem tiden, og når slutrunderne nærmer sig er forventningerne altid enorme til England.

Sådan var det også tilbage i starten af 00’erne. Her brandede den tidligere FA-topchef, Adam Crozier, det daværende engelske landshold som ‘Den Gyldne Generation’. Han hævdede blandt andet, at England kunne vinde VM i 2006.

Og der var da også en række stjerner på det engelske landshold. Eksempelvis spillere som Wayne Rooney, David Beckham, Steven Gerrard, Paul Scholes – for bare at nævne nogle få.

Nu afslører den daværende engelske landstræner Sven-Göran Eriksson, hvem han mener var den mest talentfulde spiller, han nåede at træne som engelsk landstræner fra 2001 til 2006. Det gør han til SPORTBible.

– Du kan vælge så mange enorme spillere fra min tid. Rooney, Beckham, Ferdinand, Terry og Michael Owen, da han var på sit højeste, starter Eriksson, før han fortsætter:

– Jeg tror, ​​at Paul Scholes var den mest talentfulde spiller, jeg nogensinde har trænet – han havde virkelig alt. Scholes var en playmaker og en afslutter – i forsvaret var han ikke den bedste i verden, men han kunne gøre det. Han var en genial fodboldspiller.

Grealish fortryder Almirón-sviner: Sikke en fyr

England formåede som bekendt ikke at vinde VM 2006, da man blev slået ud af Portugal i slutrundens kvartfinale.

England har dog stadig chancen for succes ved VM 2022 i Qatar. Her har det engelske landshold sikret sig en billet videre til ottendedelsfinalerne, hvor Senegal venter.

En kamp der finder sted den 4. december klokken 20:00 og kan følges på TV 2 & TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer