3 min læsningGrealish fortryder Almirón-sviner: Sikke en fyr

Jack Grealish hånede Newcastles Miguel Almirón, da Manchester City vandt mesterskabet i fjor. Nu lægger han sig fladt ned og undskylder.

3 min læsning
Jack Grealish. Miguel Almirón. Premier League.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Jack Grealish var i godt humør, da Manchester City i den seneste sæson sikrede sig Premier League-mesterskabet for fjerde gang på blot fem år.

I en video, der efterfølgende florerede på de sociale medier, satte Jack Grealish og holdkammeraten Bernardo Silva nogle ord på sæsonen:

– Der er to hemmeligheder… Den første er om, Riyad (Mahrez red.). Få ham væk fra banen, så hurtigt som muligt. Han spiller som (Miguel red.) Almirón. Den anden er (peger på Silva red.). Han har været så god i denne sæson, få ham væk fra banen, sagde Grealish i sin tid.

En udtalelse han nu fortryder og undskylder for i et interview fra træningsbanen i Qatar med The Guardian.

Undskyldningen kommer oven på et interview, som Almirón gav, efter han blev kåret som Premier Leagues månedens spiller for oktober.

I oktober scorede Almirón hele seks mål for Newcastle. Han kunne dog fortælle, at hans gode form intet har med Grealish’ kommentar rettet mod ham at gøre:

– Jack (Grealish red.) er først og fremmest en fantastisk spiller, og jeg ønsker ham alt det bedste, som jeg altid gør, fortalte Almirón blandt andet i interviewet.

England og Brasilien dominerer: Denne VM-trup har højst transferværdi

Det har nu fået den engelske landsholdsspiller til at lægge sig fladt ned oven på sine uheldige udtalelser:

– Ved du, hvad? Jeg er faktisk ikke blevet spurgt om det før, så lad mig bare tage fat på det med det samme, indleder Grealish.

– Jeg tænkte; ‘Sikke en fyr’ (efter Almirón-interviewet red.). For hvis det var mig, og nogen havde sagt det om mig, havde jeg nok reageret modsat og tænkt; ‘F**k det’. Dengang var jeg ikke klar over, at videoen ville blive offentlig, men selv privat skulle jeg ikke have sagt det, fordi han er en kollega. Jeg har fået en masse bemærkninger fra Newcastle-fansene og med rette.

– Jeg kan godt lide at hygge mig, men nogle gange laver jeg nogle dumme ting, som jeg fortryder. Når jeg næste gang spiller mod ham (Almirón red.), så vil jeg vise ham den største respekt, for det er det, han har gjort over for mig i en situation, hvor han nok ikke behøvede det. Jeg håber virkelig, at han bliver ved med at score – specielt hvis det kan få Newcastle-fansene til at stoppe med at sende beskeder til mig.

VM-studie: Danske tømmermænd i Qatar

Jack Grealish er indtil videre blevet indskiftet i alle Englands tre VM-opgør i Qatar. Her er det blevet til en enkelt scoring i de i alt 55 minutter, han har været på banen.

England sikrede sig forleden videre deltagelse ved VM-slutrunden. Her møder ‘Three Lions’ Senegal i ottendedelsfinalerne. En kamp der finder sted den 4. december og som kan følges på TV2 og TV2 PLAY fra klokken 20:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer