2 min læsningVærsgod Hjulmand: Her er din startopstilling

Kasper Hjulmand meldte tirsdag alle danske spillere fit for fight, men skulle landstræneren alligevel have svært ved at bestemme sig for de 11 startende til kampen mod Australien, så er der hjælp at hente i campo.dk's VM-studie.

2 min læsning
Kasper Hjulmand skal vælge de 11 spillere, der onsdag skal sørge for at spille Danmark videre ved VM med en sejr over Australien.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der er ikke så meget at rafle om, når Danmark onsdag møder Australien.

Kun en sejr vil sende Danmark videre til VM’s ottendedelsfinaler, så spillere og stab skal fra første fløjt jagte en sejr.

I campo.dk’s VM-studie fik gæsterne, Skive IK’s cheftræner Alexander Fischer og Aarhus Fremads cheftræner Morten Dahm Kjærgaard, til opgave at stille det hold, som de tror mest på, kan slå Australien.

De to trænerkollegaer følte ikke for at pille ved hverken målmandsposten eller de to backs, så der er genvalg fra Tunesien- og Frankrig-kampen til både Kasper Schmeichel, Joakim Mæhle og Rasmus Nissen Kristensen.

Også Andreas Christensen får genvalg, men i den valgte 4-4-3-formation er de to ikke helt enige om, hvem der skal være makker til ‘AC’ i det danske midterforsvar.

Spænding til det sidste: Her er scenarierne i Danmarks gruppe

– Jeg havde taget Joachim Andersen og ‘AC’, lyder det fra Fischer.

– ‘AC’ er selvskrevet, og så er der det her med Simon Kjær, som kan komme i spil på grund af kampens betydning, da han har stået i situationen [før], lyder argumentet fra Morten Dahm Kjærgaard.

Christian Eriksen og Pierre Emile Højbjerg er ligeledes selvskrevne, og heller ikke til den tredje plads på midtbanen er Dahm Kjærgaard og Fischer i tvivl.

Campo.dk’s VM-studie: Drømmescenarie for Danmark selv at kunne afgøre det

– Hvis [Christian Nørgaard] er klar, så skal han starte inde. Jeg synes, han er så dygtig, lyder det fra Kjærgaard, der suppleres:

– Jeg synes også, Nørgaard skal ind. Det, der er så godt ved ham, er, at han er så god på bolden, samtidig med at han også er en slider og en oprydder, så man får lidt af det hele med ham, lyder det fra Fischer.

Du kan høre, hvem de to trænerkollegaer ville bruge i den danske offensiv i videoen over artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer