1 min læsningThree Lions slukkede den walisiske drages ild og sikrede gruppesejren med Manchester-pletskud

Den røde drage er vingeskudt og skal nu lede vejen hjem til Wales, efter bidske Three Lions anført af Manchester-profiler dominerede i anden halvleg.

1 min læsning
Foto: REUTERS/Hannah Mckay

– Den røde drage viser vejen.

Sådan lyder et walisisk ordsprog, men efter tre kampe og et enkelt point er den røde drages basken rettet mod de britiske øer – formentlig næppe en drømmedestination for Gareth Bale og co.

Wales holdt ellers nullet til pausen, inden en engelsk slutspurt sørgede for en sejr til storebror.

På trods af uafgjort ved pausen var der aldrig rigtig tvivl om, hvem der skulle videre af de to mandskaber.

Hvis waliserne skulle overhale England krævede det nemlig en tremålssejr, og da walisernes offensive ild aldrig nåede højder, som kunne måle sig med mere end et stearinlys i stormvejr, virkede det som en umulig opgave.

Samtidig sørgede tre Manchester-scoringer i anden halvleg for, at Southgate og co. kunne vise vejen hjem til den vestlige del af Storbritannien for de undertippede naboer.

Medie: Manchester United lurer på Chelsea-kant

Først bragede Manchester United’s Marcus Rashford et frispark i mål fra distancen, inden City’s Phil Foden gjorde det til 2-0. Herefter var Marcus Rashford igen på pletten for England, inden John Stones kunne have sørget for balance i Manchester-regnskabet med anden City-scoring.

Fra tæt hold brændte John Stones dog en direktør, der blev kampens sidste store mulighed, inden Aaron Ramsey, Gareth Bale og resten af waliserne kunne finde brusebadet og billetten hjem med 3-0 i bagagen.

Gareth Southgate kan i stedet juble over den anden sejr i tre forsøg, inden Senegal venter i ottendedelsfinalen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer