2 min læsningMedie: Manchester United lurer på Chelsea-kant

Manchester United øjner angiveligt muligheden for at hente Chelseas Christian Pulisic denne venter. De er dog ikke ene om at vise interesse for den amerikanske kantspiller.

2 min læsning
Chelsea, Manchester United, Arsenal, Christian Pulisic, premier League, VM 2022.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United har set sig lune på Chelseas Christian Pulisic.

Det skriver ESPN.

Det amerikanske sportsmedie skriver videre, at Manchester Uniteds interesse i første omgang omhandler en lejeaftale af den 24-årige kantspiller.

Ifølge ESPN, forventes Chelsea at være klar til at udleje Christian Pulisic i vinterens transfervindue.

Det er dog ikke kun Manchester United, der øjner muligheden for at hente den amerikanske kantspiller. Således skulle også både nyrige Newcastle og Arsenal have Pulisic på radaren denne vinter.

Det forlyder sig endvidere, at Christian Pulisics repræsentanter er opsatte på at finde en ny klub til ham, efter han blev solgt til Chelsea fra Dortmund i en 500 millioner kroner stor handel for snart fire år siden.

Det amerikanske medier beretter også, at Manchester United ikke har de store planer for vinterens transfervindue, men at kontraktophævelsen med Cristiano Ronaldo har skabt et behov for at hente en erstatning hos United-manager Erik ten Hag.

Her skulle Pulisics alsidighed på den offensive positioner altså være noget af det, der har fået Uniteds interesse til at spire.

Christian Pulisic er dog nok travlt optaget ved VM-slutrunden i Qatar i disse dage, hvor han sammen med resten af USA selv kan afgøre den store nations skæbne i turneringen forud for sidste runde af gruppespillet.

Her møder man Iran tirsdag klokken 20.00, og USA kan med en sejr spille sig videre til knockout-fasen, uagtet øvrige resultater. Alt andet end en sejr vil dog resultere i et exit fra slutrunden.

England stadig uden VM-sejr mod USA efter skuffende deler

Christian Pulisic står i denne sæson noteret for 13 optræderne i Premier League i Chelsea-trøjen, dog langt de fleste som indskifter.

Den 24-årige amerikaner står i alt noteret for 133 kampe med 26 mål og 21 assists til følge for Chelsea.

Christian Pulisics kontrakt med Chelsea løber frem til sommeren 2024.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer