2 min læsningHjulmand forudser: Australien spiller ikke på uafgjort

Australien kan efter alt at dømme nøjes med uafgjort mod Danmark onsdag, men det kommer de ikke til at spille på, vurdere den danske landstræner.

2 min læsning
Australien kommer ikke til at spille på uafgjort mod Danmark, vurderer landstræner Kasper Hjulmand.
Foto: Natalia Kolesnikova/AFP/Ritzau Scanpix

Australien og Danmark kan spille hinanden ud af VM, hvis de spiller uafgjort.

Det kræver, at Tunesien overrasker og slår Frankrig, og selvom franskmændene allerede har sikret sig videre avancement og derfor ventes at spare spillere, så vil et fransk nederlag trods alt være en overraskelse.

Får Frankrig uafgjort eller en sejr mod Tunesien, vil en uafgjort imellem Danmark og Australien sende australierne videre.

Ikke desto mindre forventer den danske landstræner, Kasper Hjulmand, ikke, at Australien vil gå til kampen med målet om at holde fast i udgangspunktet 0-0.

– Det tror jeg ikke. Jeg tror også, at det er for farligt for dem. Jeg har også fulgt lidt med i, hvad de kommunikerer. De ved jo heller ikke, ligesom os, hvad der sker i den anden kamp, siger Kasper Hjulmand til TV2 og fortsætter:

– Hvis de kun spiller på krydset, så kan det lige pludselig blive for lidt, så nej; Jeg tror, at de bliver nødt til at tænke på, at de er nødt til at forsøge at slå os.

Kasper Hjulmand roser Australien før skæbnekamp: Et fantastisk kollektiv

Den danske landstræner erkender dog, at en stillingskrig i kampen mellem Danmark og Australien i sidste ende kan ende i en australsk fordel.

– Det er fuldstændig rigtigt, at de kan have et resultat til sidst, men lad os håbe, at det ikke kommer dertil, men jeg tror ikke, at deres åbning på kampen bærer præg af, at de er tilfredse med [uafgjort] fra start, lyder det fra Hjulmand.

Både Danmarks kamp mod Australien og Frankrigs kamp mod Tunesien spilles onsdag klokken 16.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer