2 min læsningFC Nordsjælland-forsvarer skifter til Rosenborg

FC Nordsjælland siger ved nytår farvel til forsvarsspilleren Ulrik Yttergård Jenssen, der skifter hjem til Norge og Rosenborg.

2 min læsning
Ulrik Yttergård Jenssen skifter FC Nordsjælland ud med norske Rosenborg.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

26-årige Ulrik Yttergård Jenssen skrev i sommer under på en kort kontrakt med FC Nordsjælland.

Den kontrakt udløber ved nytår, og nu ligger det fast, at Yttergård fortsætter karrieren hjemme i Norge, hvor han har skrevet kontrakt med storklubben Rosenborg.

– Det har været helt fantastisk at komme tilbage til FCN. Det føltes som at komme hjem. Og min start med en sejr over FCK og på udebane mod AGF var også helt perfekt, så det var virkelig en speciel følelse, lyder det fra Yttergård.

Ulrik Yttergård kom i første omgang til FC Nordsjælland fra Tromsø i januar 2018, og sidste sommer skiftede han transferfrit til hollandske Willem II.

I Holland startede Yttergård godt, men efter startpladser i sæsonens første 18 kampe, røg han delvist ud af holdet, og i august vendte han så ‘hjem’ til Farum.

Kudus gav Ghana sejren efter sydkoreansk comeback

Efter bare én kamp for FC Nordsjælland brækkede den norske forsvarsspiller sit kraveben, og siden har han ikke spillet, selvom han dog sad på bænken i efterårssæsonens sidste kamp mod AaB.

– Jeg var meget glad, da klubben tog kontakt og tilbød mig at komme tilbage, efter min kontrakt i Holland var udløbet. Selvfølgelig var det så lidt ærgerligt, at jeg løb ind i en skade, når jeg nu var på en så kort kontrakt, men sådan er fodbold jo. Jeg har prøvet at være professionel og arbejdet hårdt for at komme tilbage og hjælpe drengene så godt som muligt, når de skulle spille.

I norske Rosenborg skal Ulrik Yttergård Jenssen forsøge at spille sig på Kjetil Rekdals mandskab. Det norske storhold har ikke vundet det norske mesterskab siden 2018.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer