2 min læsningBale afviser: Ikke min sidste landskamp

Gareth Bale og Wales har kniven for struben, når de tirsdag møder storebror England.

2 min læsning
Gareth Bale forsikrer, at kampen mod England ikke bliver hans sidste, men han ved, at det bliver svært for Wales.
Foto: Nicolas Tucat/AFP/Ritzau Scanpix

– Nej!

Svaret var ikke til at tage fejl af fra Gareth Bale, på dagens pressemøde.

Den walisiske verdensstjerne blev spurgt direkte, om tirsdagens landskamp mod England ville blive hans sidste, hvis holdet skulle misse videre avancement.

Gareth Bale snuppede i fredags rekorden for flest walisiske landskampe, da han førte sine landsmænd på banen til kampen mod Iran.

I dag bliver Bale historisk: En fantastisk bedrift

Den rekord udbygger Bale efter alt at dømme tirsdag, når England står på den modsatte side af midtercirklen, og selvom den tidligere Real Madrid-spiller altså ikke står overfor sin sidste landskamp, så står han efter alt at dømme overfor sin sidste VM-kamp.

Wales skal slå England med fire mål for med sikkerhed at spille sig videre til VM’s ottendedelsfinaler. En mindre sejr kan dog gøre det, hvis Iran og USA samtidig spille uafgjort.

Derfor er de seneste 38 års historie også grim læsning for Wales, der ikke har besejret nabolandet siden 1984. Bale søger dog inspiration hos særligt Japan, Marokko og Saudi Arabien.

Bale med elendig statistik: Det er forfærdeligt

– Der har allerede været et par chokresultater i turneringen, og der er ikke grund til, at vi ikke skulle kunne gøre det samme, lyder det fra Bale ifølge The Independent.

– Alle har svagheder. Vi har læst på lektion og haft møder, og jeg er sikker på, at de (England, red.) har gjort det samme. Vi ved, hvor vanskeligt det bliver. England er et virkelig godt hold, de er en af favoritterne til at vinde turneringen, lyder det videre fra Wales-kaptajnen.

Kampen mellem Wales og England spilles tirsdag klokken 20:00, og USA-Iran spilles samtidig.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer