VM 2022

2 min læsningBig 9 – uge 48 og den sværeste VM-kupon til dato

På kuponen i uge 48 er der flere store opgør såsom Spanien - Tyskland og Wales - England, og du kan med en eller flere andele være med i campo.dk's spilleklub på Bet25.

2 min læsning
BIG 9
Grafik: bet25.dk

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoreret artikel

BIG 9, som er Bet25’s puljespil i Danmark, har en spændende VM-kupon klar til den kommende uge. Du skal forudsige om ni udvalgte kampe ender 1, X eller 2 og om der bliver scoret over eller under 2,5 mål i kampene.

På den kommende uges kupon er der flere store opgør i vente, og den største kamp blandt de ni opgør er utvivlsomt Spanien, der møder Tyskland. Tyskland kan efter nederlaget ikke tåle at tabe.

Under VM er der milliongaranti på Big, hvis man er alene om at vinde ni rigtige på Big 9. På slutrundens kuponer er du garanteret en præmie på 1,5 millioner danske kroner, hvis du er alene om at have ni rigtige.

Som et nyt tiltag kan man desuden nu oprette sin egen spilklub hos Bet25, hvilket campo.dk har gjort. Vi håber, du vil være med på vores anden VM-kupon, som du kan finde lige her.

BIG 9

Til kuponen i uge 48 er der spilstop søndag aften klokken 17.00, men sidste chance for at købe din andel(e) er sat til søndag den 27. november klokken 16:00 – altså en time før første kamp på kuponen, som står mellem Kroatien og Canada.

Hvis du skal spille med i campo.dk’s spilleklub, skal du have en konto på Bet25.dk.

Her får du spilforslagene fra Hvid og Korotayev til næste uge kupon.

Når du opretter din kupon på bet25.dk, kan du altid vælge at gardere flere af dine kampe – nøjagtig ligesom på en klassisk tipskupon.

OBS: Denne kupon er en udgangskupon til spilleklubben på bet25.dk.

Vi garanterer ikke, at den ser sådan ud, når vi kommer til søndag aften.

HUSK: Spil med omtanke.. og så go’ kamp!

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoreret artikel

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer