VM 2022

1 min læsningPatrick Mortensen om at slutte i AGF: Det vil jeg da ikke afvise

Patrick Mortensen har genfundet formen i AGF. Både fysisk og foran målet. Og AGF's 33-årige anfører kan godt se sig selv slutte karrieren i Aarhus.

1 min læsning
Patrick
Patrick Mortensen kan godt se sig selv spille i AGF til karrieren skal sluttes.
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

I sommer blev Patrick Mortensen meldt på vej væk fra AGF.

Men situationen efter sidste sæsonen mareridts-afslutning i Aarhus er nu vendt, og Patrick Mortensen og AGF-holdet, har fået mere styr på niveauet igen.

For AGF’s 9’er har det resulteret i ni mål i 17 kampe i Superligaen i denne sæson. Og de mange mål er ikke tilfældigt.

– Under Uwe kræver det utrolig meget fysisk, men jeg føler mig i fantastisk form, og det, at man har vedligeholdt sit hårde arbejde igennem mange år, betaler sig, siger Patrick Mortensen til campo.dk.

I sommer forlængede den københavnskfødte angriber sin kontrakt med to år, og ved kontraktudløb vil Patrick Mortensen netop runde 35 år, hvorfor AGF også kunne være et godt bud på endestationen for den populære angriber.

– Det må tiden vise. Det vil jeg da ikke være afvisende overfor, men der skal jo to partnere til at danse en tango. Det kommer an på, om jeg kan holde mig skadesfri og stadig levere på topplan, siger han.

I Superligaen har Patrick Mortensen scoret 57 mål i 121 kampe for AGF.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer