VM 2022

2 min læsningJan Bech med opfordring til Brøndby-aktionærer – håber på stor aktionærkreds

Brøndby er på vej på Global Football Holdings hænder. Men alligevel håber den nuværende ejer, Jan Bech Andersen, at mange aktionærer vil blive, så klubben har en bred aktionærkreds.

2 min læsning
Jan Bech Andersen opfordrer til en bred aktionærkreds i Brøndby.
Foto: Martin Sylvest/ Ritzau Scanpix 2022

GFH, også kendte som Global Football Holding, har torsdag fremsat et købstilbud til Brøndbys aktionærer.

De amerikanske fodboldinvestorer skal opnå en aktiemajoritet på mere end 50 procent af aktierne, hvilket blev meldt ud tidligere på efteråret.

Og nu kan Brøndbys aktionærer altså vælge at sælge sine aktier, hvis de ikke vil med videre. Jo færre aktionærer, der sælger sine aktier frivilligt til GFH, jo flere skal Jan Bech af med.

Og det har han det fint med.

– For at GFH skal opnå aktiemajoriteten betyder det, at de skal de købe aktier for ca. 157 mio. kr. Hvor stor en andel jeg præcist ender med at sælge, er endnu ikke afgjort, da min opgave bliver at sikre, at GFH når op på lige over 50 procent af aktierne. Det vil sige, hvis klubbens øvrige aktionærer sælger mange aktier, så skal jeg sælge færre, og hvis klubbens øvrige aktionærer sælger få aktier, så skal jeg sælge flere, siger Jan Bech og uddyber sin opfordring til klubbens støtter.

– Vi har i dag omkring 24.000 aktionærer i Brøndby IF. Det er et antal, som vidner om den enorme opbakning, der er til klubben. Det er op til den enkelte aktionær at vurdere, om de anser det for attraktivt at sælge eller forblive inde som investor i klubben, men det er bestyrelsens håb, at Brøndby IF fremadrettet fortsat vil have en bred aktionærkreds som vi har i dag, siger Jan Bech til klubbens hjemmeside.

Brøndby klar til Millwall – allerede i pre-season mode

Brøndby IF ligger lige nu på en 10. plads i Superligaen med syv point ned til nedrykningsstregen og tre point op til top seks.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer