VM 2022

2 min læsningBrøndby klar til Millwall – allerede i pre-season mode

Brøndby IF er i fuld gang med at forberede næste sæson, selvom vi endnu ikke er i december måned.

2 min læsning
Brøndby spiller lørdag mod Millwall
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der knokles stadig i superligaklubberne, selvom der er gang i VM.

For Brøndby IF’s bedste fodboldspillere venter der derfor en træningskamp mod Millwall fra den næstbedste engelske fodboldrække. Fredag rejser holdet nemlig til London, hvor kampen på The Den spilles lørdag eftermiddag.

– Det er jo en lidt speciel og anderledes optakt til den her kamp, for der er jo aldrig nogle af os, som har prøvet at gå så tidligt på vinterpause før.

– Allerede da vi var færdig med kampen mod Viborg forleden (sidste spillerunde, red.), var vi gået i en form for preseason-mode, hvor vi har haft fokus på at holde spillerne kørende og i virkeligheden også skærpe dem på nogle områder, så de kunne gå ind til ‘den rigtige’ ferie i den bedst mulige form, siger Martin vikarierende cheftræner Martin Retov til klubbens hjemmeside og slår fast, at der ikke skal ændres en hel masse efter Niels Frederiksens fyring.

– Vi skal ikke lave nogle revolutioner her i de sidste par kampe. Vi skal spille året til ende og have fokus på de ting, vi har arbejdet med i løbet af efteråret. Det kommer vi også til i de her kampe mod Millwall og Tenerife. Det kan være, vi ændrer en enkelt eller to ting, hvis Birk og jeg synes, at det er relevant.

EU går til angreb på FIFA og Qatar: Korruptionen er omfattende, systemisk og dybt rodfæstet

Når Brøndby har spillet mod Millwall lørdag venter der en kamp mod Tenerife igen den 4. december.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer