VM 2022

1 min læsningDelaney om farvel: Håber at vende tilbage til lejren

Thomas Delaney rejser hjem fra den danske VM-lejr, men efter noget behandling og genoptræning håber han, at Danmark kommer langt nok under VM, så han kan kigge forbi sine holdkammerater igen.

1 min læsning
Thomas Delaney forlader den danske VM-lejr. Thomas Delaney skadet.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Han kommer ikke til at spillere mere ved VM.

Alligevel håber Thomas Delaney, at landsholdet kommer så langt i turneringen, at han kan vende tilbage til lejren og fællesskabet.

– Jeg satser på at komme tilbage på et eller andet tidspunkt. Jeg tror, den første kamp mod Frankrig bliver med en bitter smag i munden, siger den danske midtbanespiller om skaden, han udgik med mod Tunesien i den føste kamp ved VM.

– Det er en kæmpe bet. Jeg har kæmpet for længe og set frem til det her, så at det slutter allerede efter første kamp. Den er tung.

Selvom et farvel til spilletid til VM er svært at sluge, så er det trods alt en optimistisk landsholdsspiller, der rejser hjem til Danmark.

– Jeg var faktisk okay optimistisk efter kampen. Jeg havde lidt flere smerter dagen efter, hvor jeg tænkte, at det godt kunne være, at jeg måtte trække stikket. Heldigvis var det heller ikke værre. Det er jo slemt nok til, at jeg må rejse hjem, men heller ikke noget der kræver operation eller noget lignende, så den på den måde kunne det også være værre.

Thomas Delaney startede på banen mod Tunesien, og det var hans landskamp nummer 72 i den rød-hvide trøje.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer