VM 2022

2 min læsningKlubløse Ronaldo kan komme til Danmark i februar

Cristiano Ronaldo blev tirsdag aften klubløs, men der er ingenting, der tyder på, at han stopper sin klubkarriere.

2 min læsning
Cristiano Ronaldo og Manchester United blev tirsdag enige om at opsige samarbejdet, og den klubløse verdensstjerne kan meget vel ende i barndomsklubben Sporting, som skal møde FC Midtjylland til februar.
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Efter ugers spekulationer blev fodboldverdenen tirsdag aften en smule klogere.

Cristiano Ronaldo kommer ikke til at spille i Manchester United efter nytår, efter de to parter tirsdag officielt gik hver til sit.

Allerede inden skilsmissen blev officiel, var rygtemøllen sat igang, og flere steder blev der spekuleret i, hvor Cristiano Ronaldo fremover skulle snørre sine støvler.

De spekulationer er bestemt ikke blevet mindre, efter Ronaldo og United tirsdag gik hver til sit, og skal man tro flere forskellige bookmakere, så kan Cristiano Ronaldo meget vel ende hjemme i Portugal.

Det er nemlig Ronaldos barndomsklub, Sporting fra Lissabon, der umiddelbart ligner en favorit til at løbe med Ronaldos underskrift, og det er ikke et helt uinteressant skifte set med danske briller.

Ronaldo efter opsigelse: Jeg elsker Manchester United

Skulle Ronaldo vælge at iklæde sig Sportings grønne trikot, så venter der nemlig en tur til Danmark allerede til februar.

Sporting har nemlig trukket FC Midtjylland i Europa Leagues 1/16-finale, og der venter således den portugisiske hovedstadsklub en tur til Herning den 23. februar.

En uge forinden – den 16. februar – har de to klubber spillet første opgør på Estádio José Alvalade i Lissabon.

Sportsadvokat: Manchester United kan annullere Ronaldos kontrakt og samtidig beholde ham

En smule overraskende er det Manchester Uniteds Premier League-rivaler fra Chelsea, der ifølge bookmakerne er næst-størst favorit til at sætte fingrene i Cristiano Ronaldo.

Foruden de to klubber sættes Ronaldo i forbindelse med flere forskellige klubber i Saudi Arabien samt flere forskellige klubber i den amerikanske MLS.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer