VM 2022

1 min læsningFrankrig overkom Australiens chokstart da Giroud blev historisk

Sensationen lurede i cirka 18 minutter for det australske landshold, men da først Frankrig og Olivier Giroud kom i gang, var der aldrig nogen tvivl om udfaldet i den anden kamp i Danmarks gruppe D.

1 min læsning
Olivier Giroud blev historisk, da Frankrig besejrede Australien ved de to nationers møde ved VM i Qatar 2022.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Der var flere forskellige ting på dagsordenen for Frankrig og Olivier Giroud tirsdag aften.

De forsvarende verdensmestre skulle først og fremmest sørge for at give sig selv en god start på det titelforsvar, der har vist sig så vanskeligt igennem de seneste tre verdensmesterskaber.

I tirsdagens kamp mod Australien, var det dog Craig Goodwin, der efter ni minutters spil udstillede en sløj fransk defensivt, og med sin scoring til 1-0 tændte han et lys af håb for ’The Socceroos’.

Det lys brændte dog allerede efter en god halv times spil ud, da først Adrien Rabiot og kort efter også Olivier Giroud kom på måltavlen for Les Bleus.

Med sin scoring til 2-1 bragte Olivier Giroud sig på 50 mål i den franske landsholdstrikot, og da han i anden halvleg atter fandt vej til det australske målnet, skrev han sig ind i historiebøgerne som den mest scorende franske landsholdsspiller nogensinde – en titel han, i hvert fald for en stund, deler med legendariske Thierry Henry.

Kort inden Girouds historieskrivning havde Kylian Mbappé gjort det til 3-1, og således lagde Frankrig fra land med en stensikker favoritsejr på 4-1.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer