VM 2022

2 min læsningEriksen: I sidste ende er det ok for os

Danmark kom fra åbningskampen ved VM mod Tunesien med 0-0 og et enkelt point. Et resultat som danskerne ikke for alvor kan være utilfredse med.

2 min læsning
Christian Eriksens reaktion efter Danmark spillede 0-0 med Tunesien ved åbningskampen ved VM i Qatar 2022.
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Danmark var markante favoritter, men Tunesien kunne sagtens have vundet.

Det blev hverken rigtig godt eller helt skidt for Danmark, da det tirsdag blev til ét point i VM-åbningskampen mod Tunesien.

Nordafrikanerne kunne også have fået fuldt udbytte af kampen, hvor særligt OB’s Issam Jebali af flere omgange var farlig, og sidste ende fejrede afrikanerne det ene point som en sejr.

Umiddelbart efter kampen var det en lidt ambivalent Christian Eriksen, der blev fanget af Danmarks Radio.

– Lidt skuffet. Vi havde forventet mere. Vi har jo de chancer, der skal til, men vi er ikke kyniske nok og får det ikke afgjort. Det ligner en sejr for dem, men i sidste ende er det ok for os, lød det fra Eriksen.

Danmark skidt fra start ved VM: Målløst mod Tunesien

Det var dog hverken det høje tunesiske pres eller de mange – og højlydte – tunesiske fans, der overraskede spillerne i rød-hvid.

– Jeg synes ikke, de overrasker os på den måde. Vi får aldrig rigtig fat, vi får fat i perioder, men ikke i størstedelen af kampen, hvor der er for mange fejl, og vi får ikke rigtig skabt nok chancer og får dem ikke presset langt nok tilbage. De vinder selvfølgelig på en masse energi og en masse stemning på stadion, men det var ikke noget, der trykkede os og ikke noget, vi ikke havde regnet med, lyder det fra Eriksen.

Med kampen står Danmark og Tunesien begge tilbage med ét point. Derfor vil de to mandskaber også have ekstra stor fokus på kampen mellem Frankrig og Australien, der er den anden kamp i Gruppe D.

Den kamp spilles klokken 20 og kan ses på DR.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer