VM 2022

1 min læsningSuperligaens succestræner vælger VM fra – prioriterer sin syge datter i stedet

Flemming Pedersen har høstet stor succes i FC Nordsjælland, som også lige nu pryder toppen af tabellen i Superligaen. I VM pausen er det dog nogle helt andre værdier end sportslig succes, cheftræneren prioriterer.

1 min læsning
Flemming Pedersen kommer ikke til at prioritere VM særlig højt. Han skal hjem til sin familie
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland ligger nummer et i Superligaen og har enorm succes.

Bag den flotte placerings i landets bedste række står cheftræner Flemming Pedersen, som har høstet stor anerkendelse for sin faglighed og ledelsesstil.

De kommende uger under VM får fodboldfagligheden dog lov at træde noget i baggrunden. Det forklarer han i et stort interview med Helsingør Dagblad.

Flemming Pedersen, der både bor og arbejder på Farum Park, har nemlig ikke været hjemme ved familien siden coronaen for alvor brød ud.

– Min bonusdatter ​blev knoglemarvstransplanteret for mere end 20 år siden, og ​dagligt får hun stærk immunsupprimerende medicin, det vil sige ​medicin, der nedbryder immunforsvaret, ​for at holde hende i live. Hun vil være i stor fare, hvis hun blev smittet med corona, og vi vil ikke risikere, at jeg bringer sygdom med hjem fra arbejde.

– Derfor har jeg ikke været hjemme sådan rigtigt i mere end to år. Men nu har jeg fået fri, og så kan det lade sig gøre, siger Flemming Pedersen til avisen.

Du kan læse hele interviewet i Helsingør Dagblad her.

Flemming Pedersen og FC Nordsjælland fører Superligaen tre point ned til Viborg FF på andenpladsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer