VM 2022

1 min læsningLandsholdsback ovenpå nyt forbud i Qatar: Det er en kontroversiel beslutning

Qatar har ombestemt sig kort før lukketid. Der kommer alligevel ikke til at være øl til VM-kampene. Dansk back kalder det en kontroversiel beslutning.

1 min læsning
Ølkiosk VM i Qatar ved stadion
Foto: MIGUEL MEDINA / AFP)

Tidligere fredag forlød det, at Qatar havde foretaget en decideret u-vending.

Nu skulle det ikke længere være tilladt at sælge øl med alkohol i særligt allokerede områder udenfor stadion omkring VM-kampene. Det er nu bekræftet fra FIFA, der skriver følgende på sin hjemmeside.

– Efter diskussioner mellem værtslandets myndigheder og FIFA er der taget en beslutning om at fokusere ølsalget til FIFA’s fanfestival, andre fandestinationer og steder med tilladelse. Det betyder, at der ikke længere vil blive solgt øl fra områderne omkring Qatars VM-stadions, skriver organisationen.

Det har formentlig skuffet en del tilrejsende fans, der af flere omgange er blevet lovet salg af øl til VM-kampene. Slutrundedebuterende Rasmus Nissen Kristensen undrer sig også over ølforbuddet.

– Jeg synes, det er en kontroversiel beslutning. Det er da ærgerligt, det må jeg sige, siger Rasmus Nissen Kristensen til TV 2 SPORT.

Medie: VM-komiteen afviser falske VM-fans i Qatar – Hjulmand kalder det et teater

– Det er ikke fordi, at øl og alkohol skal være en del af en fodboldbegivenhed, men det er noget, der er mange, der forbinder med fodbold. Jeg tror da også, der er en sponsor i Budweiser, der er utilfreds, siger den danske landsholdsback.

Selvom det formentlig er til ringe trøst for tørstige VM-fans, tillader Qatar fortsat salget af den alkoholfrie øl BudZero, der vil være tilgængelig ved alle VM-stadions.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer