VM 2022

2 min læsningHjulmands skadesnyt: En god og en dårlig nyhed

Kasper Hjulmand udsatte udtagelsen af sin VM-trup, da der var flere skader blandt stamspillere. Her giver landstræneren en update på to af spillerne.

2 min læsning
Landstræner Kasper Hjulmand og assistenttræner Morten Wieghorst i forbindelse med at VM fodboldlandsholdet træner i Doha i Qatar, torsdag den 17. november 2022
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Landsholdet er i disse dage samlet i Qatar forud for VM-slutrunden.

Kasper Hjulmand havde forsinket udtagelsen af de sidste fem pladser i VM-truppen grundet flere skader blandt stamspillere, men et par af de spillere som blev udtaget i første hug er siden blevet ramt af skader.

Først er det Mikkel Damsgaard, som har været ramt af en baglårsskade, der holdt ham ude af Brentfords mirakuløse 2-1 sejr på Etihad Stadium. Her er der dog godt nyt, selvom han formentlig ikke kommer i kamp til kampen mod Tunesien tirsdag eftermiddag.

– Han er ikke i spil, men han er længere fremme. Han har ingen smerter og træner med i rigtig meget fredag. Det er sådan en meget konservative ting, hvor vi skal være helt sikre på, at der ikke er noget i den muskelskade, men det ser rigtig godt ud, siger Kasper Hjulmand til bold.dk.

I den modsatte lejr står Jonas Wind, der er i risiko for at blive skiftet ud i truppen, efter han pådrog sig en muskelskade kort før VM.

Yussuf Poulsen gjorde alt for at komme med til VM: Har fået fjernet tænder

Den danske spydspids har ikke deltaget i særlig meget, så det er endnu usikkert for landstræneren, hvor Wolfsburg-angriberen står.

Der er mulighed for at skifte ud i truppen helt indtil 24 timer før kampen mod Tunesien, men Hjulmand satser ikke på, at det bliver relevant.

– Det håber jeg ikke, men det er der jo en risiko for. Jeg tror på, at vi ikke kommer til at gøre det, men det kan godt opstå helt frem til på mandag. Så vi skal i hvert fald se noget på søndag, lyder det fra landstræneren.

Danmark åbner sin VM-slutrunde tirsdag eftermiddag kl. 14.00 dansk tid med kampen mod Tunesien, som har flere superligaspillere i truppen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer