VM 2022

1 min læsningFransk arrogance: Vi kender dem ikke – men det er et godt hold

Selvom Frankrig også i 2018 mødte Australien til VM i Rusland, er der ikke benyttet mange minutter af spillernes tid til at briefe dem på holdets første modstander.

1 min læsning
Olivier Giroud og Frankrig har respekt for Australien til VM, selvom de ikke rigtig kender holdet endnu
Foto: Ritzau Scanpix REUTERS/Kai Pfaffenbach

Aner ikke hvem de er, men det bliver rigtig svært!

Nogenlunde lige så skarpt analyserer en af Frankrigs store profiler holdets første modstander, før det går løs for de forsvarende verdensmestre til VM i Qatar.

I første kamp i Gruppe D tirsdag aften møder Frankrig nemlig Australien. Nøjagtig som det var tilfældet i 2018.

Det er dog ikke fordi australierne har gjort noget stort indtryk på den franske trup…. og så alligevel.

– Jeg ved ikke, om de har præcis det samme hold som 2018. For at være ærlig over for dig, har vi endnu ikke studeret holdet, fordi vi stadig er fem, seks dage fra kampen, fortæller Olivier Giroud til mediet Fox Sports.

Frankrig og Australien, der til dette VM også er i gruppe med Danmark og Tunesien, spillede 2-1 tilbage i 2018, og franskmændene fik alligevel noget respekt for “The Socceroos”, hvis man ellers kan stole Girouds ord.

– Vi får stor opmærksomhed på videoerne, så vi er klar.

– Vi ved selvfølgelig, at de er et svært hold, de forsvarer sig rigtig godt, de spiller med en masse aggressivitet og de har talentfulde spillere. Mange spillere der spiller i Europa, lyder det også fra Giroud.

– Den første kamp i 2018 var meget svær at vinde… vi følte en lettelse efter det. Der er ingen let kamp, ​​og vi respekterer virkelig dette hold, og vi ved, hvor vigtigt det er at starte turneringen godt, så vi vil gøre vores bedste.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer