VM 2022

1 min læsningReal Madrids dyreste indkøb nogensinde: Jeg er måske væk til sommer

Eden Hazard fortæller, at han ikke vil skifte fra Real Madrid til vinter, men vil ikke udelukke, at et skifte kan komme på tale til sommer.

1 min læsning
Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v Valencia - Alfredo Di Stefano Stadium, Madrid, Spain - June 18, 2020 Real Madrid's Eden Hazard talks with Karim Benzema as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) REUTERS/Sergio Perez
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

850 millioner kroner.

Så meget har Eden Hazard kostet Real Madrid indtil videre, siden skiftet fra Chelsea tilbage i 2019.

Succesen i kongeklubben har været begrænset for den rapfodede belgier. Han er dog heller ikke selv afvisende overfor, at et skifte væk fra Madrid kan komme på tale i 2023. Det fortæller han i et interview med Marca.

– Der er ingen chance for, at jeg skifter til januar. Men til sommer det en mulighed. Jeg har et år tilbage af min kontrakt, så det er klubbens beslutning. Hvis klubben siger til mig “Eden, tak for fire år, men nu må vi skilles”, så accepterer jeg det, siger Hazard.

Den 31-årige belgiske stjerne har dog et ønske til klubben.

– Jeg vil gerne spille mere og vise, at jeg er en god spiller. For at jeg kan vise det, skal jeg have flere minutter på banen.

Stor gestus af Real Madrid og VM-stjerne: Donerer alle VM-bonusser til hårdt prøvet børn i mors hjemland

Eden Hazard skal sammen med resten af det belgiske landshold i kamp, når de den 23. november skal møde Canada.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer