VM 2022

2 min læsningStor gestus af Real Madrid og VM-stjerne: Donerer alle VM-bonusser til hårdt prøvet børn i mors hjemland

Trængte børn i moderens hjemland får glæde af alle de VM-penge, som Antonio Rüdiger hiver i land under VM 2022 i Qatar.

2 min læsning
Antonio Rüdiger donerer alle penge tjent under VM 2022 i Qatar til trængte børn med klumpfod i Sierra Leone.
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix

Den tyske centralstopper med de sierraleonske rødder, Antonio Rüdiger, har valgt at donere samtlige indtjente VM-bonusser til et godt formål.

Helt konkret vil han med sit bidrag hjælpe 11 trængte børn i hans mors hjemland, Sierra Leone, som han vil sikre, bliver opereret for en lidelse, der er stærkt socialt stigmatiseret i Sierra Leone.

Det skriver Marca.

Lidelsen kaldes for klumpfod og er en medfødt fejlstilling af foden. Foruden de åbenlyse fysiske problemer, handicappet medfører, som gør, at børnene er tvunget til at gå med krykker resten af livet, så er det også en lidelse, der medfører social isolering, mobning, ringe chancer for at få arbejde og meget mere i Sierra Leone.

– I Tyskland har jeg fået muligheder, som mange mennesker i Sierra Leone nægtes. Jeg er taknemmelig for disse muligheder, og jeg sætter stor pris på den privilegerede stilling, jeg befinder mig i.

– At hjælpe her er en æressag for mig. Jeg vil gerne implementere mange flere projekter i Sierra Leone med min familie i fremtiden, udtaler Real Madrid-stjernen.

Rüdiger: Barca bankede på min dør

Det er angiveligt ikke første gang, at Antonio Rüdiger bruger penge på at hjælpe personer i nød.

I Tyskland har han eftersigende gang i mange sociale opgaver – ligesom han også var fast mand på børnehospitaler i London i sin tid i Chelsea.

Samtidig meldes det, at hans dedikation til sin mors hjemland er så stort, at han i løbet af 2022 har lagt grunden for at åbne ‘Antonio Rüdiger Foundation for Sierra Leone’ til næste år. Igennem dette har han til hensigt at være endnu mere aktiv med i bistanden i moderens hjemland.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer