VM 2022

2 min læsningVM-vraget Vestergaard: Dette slag er ikke slutningen

Jannik Vestergaard spillede en stor rolle under sidste års EM-slutrunde, men efter et skidt 2022 er han nu endegyldigt fravalgt til den danske VM-trup, og det gør ondt.

2 min læsning
Jannik Vestergaard er blevet vraget til den danske VM-trup på grund af manglende spilletid i sin engelske klub Leicester.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han siger det selv meget godt; Det var vanskeligt at forestille sig sidste år.

Jannik Vestergaard spillede samtlige seks kampe for Danmark under Em-slutrunden, hvor kun et tvivlsomt straffespark på Wembley satte en stopper for de danske drømme.

Sammen med Simon Kjær og Andreas Christensen udgjorde Vestergaard et hidtil uset godt dansk forsvar under slutrunden, men så begyndte det at gå ned ad bakke for den i dag 30-årige forsvarsspiller.

I Leicester ser manager Brendan Rodgers slet ikke i Vestergaards retning, og bare to optrædener i Premier League i hele 2022 har nu kostet Vestergaard en plads i Kasper Hjulmands VM-trup.

– For et år siden, da jeg var en del af en historisk slutrunde og senere VM-kvalifikation, havde jeg nok ikke troet, at jeg ville stå i denne situation, men et sportsligt meget uheldigt 2022 senere og her jeg.

– Det gør ondt at måtte vinke farvel til en drengedrøm. At repræsentere Danmark har bragt mig de største oplevelser i min karriere men dette slag er ikke slutningen. Jeg ønsker holdet, staben og alle danske fans en god slutrunde, lyder det fra Jannik Vestergaard i et opslag på instagram.

Hjulmand efter udtagelse af VM-trup: Det har været ekstremt hektisk

Jannik Vestergaard kunne inden sin debut for det danske A-landshold i august 2013 vælge at repræsentere både Danmark og Tyskland.

Valget faldt som bekendt på Danmark, og indtil videre er det blevet til 35 kampe med to mål til følge for midterforsvareren i den rød-hvide trikot.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Jannik Vestergaard (@jannikvestergaard)

Jannik Vestergaard har kontrakt i Leicester til sommeren 2024, men så længe er han næppe at finde i den engelske klub.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer