VM 2022

1 min læsningRüdiger: Barca bankede på min dør

Tyske Antonio Rüdiger skiftede denne sommer Chelsea ud med Real Madrid, men faktisk forhørte FC Barcelona sig også på forsvarsspilleren.

1 min læsning
Antonio Rüdiger havde tilbud fra flere klubber, da han i sommer skiftede fra Chelsea til Real madrid. herunder FC Barcelona.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er nogle ting, som man er nødt til at sige, når man spiller for Real Madrid og FC Barcelona.

I sidste uge fortalte FC Barcelonas Raphinha, at han aldrig kunne finde på at skifte til Real Madrid.

nu er turen kommet til tyske Antonio Rüdiger, der denne sommer tog turen fra London og Chelsea til Madrid og Real, men undervejs var der følere fra andre klubber – herunder FC Barcelona.

– Der var selvsagt flere hold, men jeg overvejede kun to af dem; Chelsea og Real Madrid. I London arbejdede jeg meget hårdt i fem år og havde opnået status. Det var det eller Madrid.

– De (FC Barcelona, red.) bankede på min dør, men for mig var det ikke en mulighed. Real Madrid var ikke engang en drøm for mig, for den virkede uopnåelig. Hvis man ser på de navne, der har har spillet her: Zidane, Ronaldo, Cristiano. At have muligheden for at spille sammen med Modric, Kroos eller Benzema. Det var svært at sige nej til, forklarer Rüdiger ifølge AS.

FC Barcelona opgav dog ikke at hente en transferfri midterforsvarer i Chelsea, og derfor spiller danske Andreas Christensen nu for Real Madrids ærkerivaler.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer