VM 2022

1 min læsningVraget Viborg-forsvarer kan få chancen igen: En maskine der bare kører

Det har været ganske småt med spilletid til Viborgs Mads Lauritsen i denne sæson, men søndag kan han formentlig se frem til en plads i startelleveren.

1 min læsning
Viborg FF's forsvarskrumtap, Mads Lauritsen, kan formentlig se frem til en kamp fra start på udebane mod Brøndby.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

I sidste sæson spillede han alle Viborgs kampe i Superligaen med undtagelse af de fire, hvoraf de tre skyldtes karantæne.

I denne sæson har situationen været en helt anden for erfarne Mads Lauritsen, der til trods for Viborgs salg af Lars Kramer har fået en markant mindre rolle i Viborgs midterforsvar.

Nytilkomne slovenske Zan Zaletel har slet og ret overtaget Lauritsens plads i midterforsvaret, men i sæsonens sidste kamp er der formentlig en ny chance til den 29-årige dansker.

Zan Zalatel har nemlig karantæne i efterårets sidste kamp, og i kampen på udebane mod Brøndby bliver der efter alt at dømme comeback i startelleveren til Mads Lauritsen.

– Jeg har jo prøvet det før, og det er ret nemt at gå ind på et hold, der er som en maskine, der bare kører. Så det skal nok gå. Vi spiller på den samme måde uanset, hvem der spiller, så jeg skal bare ind og udfylde min rolle for holdet. Jeg glæder mig først og fremmest bare til at spille, siger Lauritsen til Viborg Folkeblad.

Viborg forventer stormløb fra Brøndby: De er presivrige

Den 195 centimeter høje forsvarsspiller startede sæsonen med både at starte, score og få rødt kort i 2-1-sejren på udebane mod AaB, men efterfølgende har det været småt med spilletid.

Det er således kun blevet til én hel kamp samt fire minutter som indskifter.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer