VM 2022

1 min læsningMedie: PSG og Verratti tæt på forlængelse

Paris Saint-Germain og den italienske dynamo, Marco Verratti, er angiveligt tæt på at forlænge samarbejdet.

1 min læsning
Paris SAint-Germain er langt i forhandlingerne om en kontraktforlængelse med italienske Marco Verratti.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Lionel Messi og Sergio Ramos har begge kontraktudløb til sommer.

Det er dog holdets italienske midtbanespiller, Marco Verratti, som Paris Saint-Germain-ledelsen er tæt på at forlænge med.

Der er ifølge L’Équipe tale om en forlængelse til 2026, hvilket er to år yderligere til italieneren, og det er portugisiske Luis Campos, der denne sommer tiltrådte som strategisk rådgiver i klubben, der står for forhandlingerne.

Den erfarne portugiser, der har en fortid i Real Madrid, Lille, Monaco og Galatasaray, skulle foruden Verratti være i gang med forhandlinger med Sergio Ramos, Lionel Messi, Marquinhos og Presnel Kimpembe.

Den franske avis mener at vide, at forhandlingerne med Verratti har stået på i et par uger, og de skulle efter alt at dømme være færdiggjort, når den franske Ligue 1 genoptages den 28. december.

Medier: PSG jagter to stjernespillere i Premier League og LaLiga

Marco Verratti har, ligesom Sergio Ramos, god tid til at færdigforhandle. For mens Verratti og Italien ikke har kvalificeret sig til VM, så er Sergio Ramos ikke udtaget til den spanske trup.

Marco Verratti kom til PSG fra barndomsklubben Pescara for 12 millioner euro i 2012 og har således fejret tiårs-jubilæum i klubben denne sommer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer