VM 2022

2 min læsningChristian Eriksen om VM efter døden bankede på døren: Det var drømmen – og det lykkedes

Christian Eriksen fortalte efter søndagens kamp mod Fulham, at fokus nu skifter til VM. En slutrunde, han er glad for at tage del i.

2 min læsning
Christian Eriksen skifter nu fokus fra Manchester United og Premier League til Danmark og VM
Soccer Football - Premier League - Fulham v Manchester United - Craven Cottage, London, Britain - November 13, 2022 Manchester United's Christian Eriksen celebrates after the match Action Images via Reuters/Andrew Boyers EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

For et år siden var hans fodboldfremtid uvis. Nu skal han til VM.

De fleste danskere husker den 12. juni 2021. Dagen da Danmarks stjerne Christian Eriksen fik hjertestop og faldt om på banen mod Finland under EM.

Fodbold blev sat i baggrunden, da Eriksen kæmpede mod døden. En kamp, han vandt. Næste kamp for danskeren var at komme tilbage på højeste niveau. En kamp, han vandt. Så var målet at komme til VM i Qatar. Et mål, han har opnået nu.

Christian Eriksen har på alle måder vundet de store kampe, som han har deltaget i, siden den skæbnesvangre juni-dag.

Nu er det endelig tid til at kunne fokusere 100 procent på VM, selvom han synes, at det er specielt, at det kommer midt i sæsonen. Det fortæller den danske stjerne til Viaplay:

– Jeg rejser til nu her, så mødes vi med landsholdet i morgen (søndag, red.) og så starter forberedelserne der. Det er meget specielt, at VM kommer midt i en sæson. At skulle forlade klubben og så rejse til et VM. Det bliver meget, meget underligt, siger Eriksen.

Highlights: Ungt stjernefrø sikrede United sejren efter tidlig Eriksen-kasse

Direkte forholdt hvordan det er, at skulle afsted til endnu en slutrunde efter alt det, der skete i sommeren 2021, synes Eriksen, at det er fedt at få den mulighed, selvom det har krævet meget:

– Det har været lang tid undervejs. Mange følelser, meget træning og meget fokus på det ene og det andet. Selvfølgelig fokus på at være helt fit og frisk for at kunne komme med, og for at komme tilbage på fodboldbanen først og fremmest.

– Jeg tror også, at det første interview jeg lavede (efter ulykken, red.), det var, hvor jeg siger, at drømmen er at komme med til VM, og det lykkedes, så det bliver kun fedt, at spille endnu en slutrunde.

Se hele interviewet øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer