Highlights: Ungt stjernefrø sikrede United sejren efter tidlig Eriksen-kasse

Manchester United skulle søndag forsøge at snuppe alle tre point, da de gæstede Fulham på Craven Cottage i London.

Christian Eriksen scorer sit første mål som Manchester United-spiller
epa10303909 Manchester United's Christian Eriksen (C) celebrates after scoring the 1-0 lead during the English Premier League soccer match between Fulham FC and Manchester United in London, Britain, 13 November 2022. EPA/TOLGA AKMEN EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications

I den sidste kamp i Premier League inden VM sparkes i gang, mødte Manchester United på udebane Fulham.

Efter et kvarters spil fik den danske midtbanemaestro Christian Eriksen endelig hul på bylden for den engelske storklub, da han bragte United foran med 0-1 på et oplæg af Bruno Fernandes.

I anden halvleg fik Daniel James bragt balance i regnskabet, efter flere gode Fulham-chancer. I slutfasen gik begge hold efter sejren, hvilket blandt andet udmundede i en stor chance til Scott Mctominay, som han headede snert over mål.

I dommerens tredje minut af overtiden kom forløsningen for De Røde Djævle. Eriksen spillede den 18-årige komet Alejandro Garnacho i dybden, den unge argentiner oversprintede sin oppasser og udplacerede Bernd Leno i målet.

Dermed går United på VM-pause på en femteplads, tre point bag Tottenham med en kamp i hånden.

Alle mål, som du kan finde nederst i artiklen.

Fulham 0-1 Manchester United (Christian Eriksen, 14′):

Fulham 1-1 Manchester United (Daniel James, 61′):

Fulham 1-2 Manchester United (Alejandro Garnacho, 90+3′):