VM 2022

2 min læsningTottenham-stjerne klar til VM 2022 efter ansigtsoperation

Tottenhams Son Heung-Min måtte senest udgå med en skade i ansigtet, som krævede operation. Nu er han blevet opereret og melder sig klar til VM 2022 i Qatar.

2 min læsning
Son Heung-Min er klar til VM for Sydkorea. Tottenham. Premier League
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

I starten af november kom det frem, at Tottenhams Son Heung-Min skulle opereres.

Grunden var, at den 30-årige fik en skulder i hovedet i Champions League-opgøret mellem Tottenham og Marseille. En episode, der forsagede et brud omkring Sons venstre øje.

Og selvom Son i første omgang blev meldt tvivlsom forud for det kommende VM 2022 i Qatar, så skulle sydkoreaneren nu være klar til VM-slutrunden alligevel. Det skriver han på sin private Instagram.

Her bekræfter Tottenham-profilen, at det alligevel bliver til VM-fodbold, når slutrunden starter op om blot 11 dage.

Tottenham-stjernen og Sydkoreas kaptajn Son Heung-min har bekræftet, at han skal til VM i Qatar på trods af, at han for nylig har gennemgået en øjenoperation.

– Hej alle sammen. Jeg vil bruge et øjeblik på at sige tak til jer alle for de støttebeskeder, jeg har modtaget i løbet af de seneste uger. Jeg har læst mange af dem, og jeg sætter virkelig pris på dem. Jeres beskeder har givet mig en masse styrke.

– At spille for sit land til VM er den største drøm for så mange børn, når de vokser op, ligesom det har været for mig. Jeg vil for alt i verden ikke misse det. Jeg kan ikke vente med at repræsentere vores smukke land. Vi ses snart.

Skadet Tottenham-profil skal opereres – VM kan være i fare

Son må betegnes som Sydkoreas helt store stjerne, og dermed vil Sons udmelding formentlig vække stor glæde i hjemlandet frem mod VM 2022 i Qatar.

Her møder Sydkorea Portugal, Uruguay og Ghana. Sydkoreas første kamp ved VM-slutrunden finder sted den 24. november klokken 14:00. Her møder Son og co. Uruguay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer