Highlights: Lindstrøm klar til VM – scorer igen for Frankfurt

Jesper Lindstrøm scorede onsdag aften sit sjette Bundesliga-mål for Eintracht Frankfurt denne sæson, da holdet vandt 4-2 over Hoffenheim.

Jesper Lindstrøm scorede igen for Eintracht Frankfurt i Bundesligaen
Frankfurt's Danish midfielder Jesper Lindstrom (C) shoots to score the 4-2 goal during the German first division Bundesliga football match between Eintracht Frankfurt and TSG 1899 Hoffenheim in Frankfurt am Main, south-western Germany, on November 9, 2022. (Photo by Daniel ROLAND / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO

Jesper Lindstrøm har været brandvarm for Frankfurt denne sæson, og onsdag forsatte han de gode takter frem mod VM.

Frankfurt tog hjemme imod Hoffenheim, der startede med både Robert Skov og Jacob Bruun Larsen på bænken.

Efter blot otte minutter var Frankfurt foran med 2-0 og holdet kunne gå til pausen med en 3-1 føring i sækken. Målscorerne var Djibril Sow, Randal Kolo Muani, Junior Dina Ebimbe, inden Christoph Baumgartner kunne reducere for gæsterne.

Highlights: Tidligere Brøndby-back udlignede men Bayern slagtede Werder

Fra anden halvlegs start kom Robert Skov på banen, og allerede i halvlegens første minut scorede den tidligere Liverpool-spiller Ozan Kabak til 3-2 og der var kortvarigt spænding.

Spændigen holdt dog kun i 10 minutter, inden Jesper Lindstrøm afgjorde kampen. Efter en flot solotur af Kolo Muani, sendte han bolden ind foran mål, hvor Lindstrøm med en kølig berøring rullede den forbi en sagesløs forsvarsspiler og udplacerede Oliver Baumann i målet.

Dermed er Frankfurt oppe på en fjerdeplads i Bundesligaen med 26 point efter 14 kampe.

Se målet af Jesper Lindstrøm øverst i artiklen.