VM 2022

2 min læsningFC Midtjylland-profil efter skuffende resultater i Superligaen: Der er ingen undskyldninger

FC Midtjyllands Kristoffer Olsson mener ikke, at FCM-spillerne har gyldige undskyldninger for de hakkende præstationer i Superligaen.

2 min læsning
Kristoffer Olsson siger, at der ikke er nogle undskyldninger for, at holdet ikke præsterer i Superligaen. FC Midtjylland.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland måtte mandag igen gå fra banen uden de tre point, som klubben efterhånden så desperat mangler for at kunne blande sig i topstriden.

Således satte ulvene for tredje kamp i streg i Superliga-regi point til. Denne gang mod Superligaens førerhold fra FC Nordsjælland.

Og det er noget, der irriterer FC Midtjyllands svenske midtbaneprofil, Kristoffer Olsson.

I et interview på klubbens hjemmeside, sætter han nogle ord og perspektiver på den seneste tids resultater i den hjemlige liga.

– Vi skal kunne klare at spille både Europa og Superliga på samme tid, så der er ingen undskyldninger. Fans og andre folk omkring skal vide, at det her ikke handler om mangel på energi. Alle gør deres bedste og giver alt, men lige nu savner vi den sidste kvalitet, og det er selvfølgelig ikke godt nok.

– Samtidig kan man sige, at vi alligevel tager point mod det hold, som ligger nummer 1 og holder vores andet clean sheet i træk. Men når man ved, hvilket topniveau vi kan ramme, gør sådan en aften det endnu mere frustrerende, fortæller Kristoffer Olsson.

FC Midtjylland sportschef: Vi skal komme styrket ud på den anden side af transfervinduet

Ifølge den 27-årige svensker er ingen tvivl om, hvor holdet kan forbedre sig.

– Vi skal være bedre på bolden og lære i hvilke perioder af kampen, vi kan hvile mere i boldbesiddelsen. Det her var den sidste hjemmekamp i meget lang tid, så det gør ondt ikke at levere.

– I perioder har vi vist, at vi kan vinde bolden højt oppe i vores pres, men tit mangler den sidste afgørende pasning, før vi bliver helt farlige. Bliver vi bedre i de situationer, kommer vi til at score flere mål.

Kristoffer Olsson afslutter med at påpege, at FC Midtjyllands to kommende kampe – mod Viborg i Pokalen og mod Randers i Superligaen – er to ‘must win’-kampe for klubben.

Se FC Midtjyllands kampprogram herunder:

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer